Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.

MAGNETIC 9606 MODUL F5 5W 3000K 36° 24V DC CRNA/ZLATO

149,20 КМ
S PDV-om
KOLIČINA:

Review:

Podaci

Nazivni napon
DC24V
Nazivna snaga
5 W
Temperatura boje svjetlosti
3000 K
Boja artikla
Crna/zlato
Materijal
Aluminijum
Dimenzije
Visina - 650 mm, Prečnik - 38 mm
Način / tip montaže
Na šinu
Ugao rasipanja svetlosti
15°/24°/36°/50°
Indeks reprodukcije boje (CRI)
≥90(Ra)

LED visilica i iz nove serije MAGNETIC sistema i šinske rasvjete, predstavlja svjetiljku koja je redizajnirana za montažu na magnetic šinu. MAGNETIC sistem šinske rasvjete je idealan za sve prostore, a pogotovo za one koji zahtjevaju čestu promjenu količine i poziciju svjetlosti, što Vam naš MAGNETIC sistem dozvoljava. Posebno je značajno istaći da svaka promjena zahtjeva samo par klikova bez upotrebe posebnog alata. Magnetic sistem je savršeno rešenje, kako za projektnu rasvjetu, tako i za kućnu upotrebu za osobe koje uživaju u igranju sa svjetlom. 

Modularna LED svjetiljka snage 5w u kombinaciji crne i zlatne boje. Emituje toplo bijelo svjetlo. Ovaj tip svjetiljke je namjenjen Magnetic šinskoj rasvjeti koja koristi magnet kao vezu između šine i svjetiljke. Rasvjetna tijela se jednostavno pomeraju i drže za šinu zahvaljujući magnetima. Pogodno za stanove, umjetničke galerije, poslovne prostore, ugostiteljske objekte. 

Garancija tri godine.

Cenovnik dostave:

Poštanski troškovi - 9,00 konvertibilnih maraka (sa uračunatim PDV-om) Za sve pošiljke veće vrednosti od 100,00 konvertibilnih maraka dostava je besplatna.

No customer reviews for the moment.

On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close