Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.

ISPORUKA I PLAĆANJE


Sve cene su iskazane u dinarima sa uključenim PDV-om. Prodavac zadržava pravo izmene cena, ako nije drugačije navedeno (u slučaju akcija i specijalnih popusta). Cene važe u trenutku kreiranja porudžbine i imaju dejstvo i validnost i za naredni period. Navedene cene važe samo za kupovinu u Internet prodavnici i mogu da se razlikuju od cena u maloprodajnim objektima Prodavca.

Proizvodi poručeni preko BBLINK webshop-a šalju se u roku 24h od momenta prijema pordžbine. U slučaju da usled velikog interesovanja i potražnje artikla koji se nalazi u Vašoj korpi, željeni artikal ne bude moguće isporučiti zbog ograničenog lagera istog, Vi ćete biti obavešteni putem maila u roku od 24h.

Plaćanje na rate

Ukoliko je za Vašu platnu karticu omogućeno plaćanje na rate, nakon unosa broja platne kartice, ponudiće Vam se na odabir broj rata s kojim možete izvršiti plaćanje.

Za područje Beograda:

Ukoliko ste porudžbinu kreirali radnim danom do 14h, biće Vam poslata tog dana, isporuku očekujte sutradan u periodu od 7-16h. Za pošiljke poslate u petak, isporuka se vrši u subotu i ponedeljak. Ako ste porudžbinu poslali u petak posle 14h, pošiljku ćemo Vam poslati u ponedeljak.

Za područja van Beograda (manja mesta):

Ukoliko ste porudžbinu poslali radnim danom do 14h, isporuku očekujte 3-5 radnih dana.

Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije, osim na teritoriji AP Kosovo i Metohija.

Kurir će dva puta pokušati da uruči pošiljku. Ukoliko prvi pokušaj isporuke ne bude uspešan kurir će Vas pozvati na broj telefona koji ste ostavili prilikom poručivanja i ugovoriti sa Vama novi termin isporuke. Ukoliko ni tada isporuka ne bude uspešna, pošiljka će se vratiti u BBLINK i mi ćemo Vas kontaktirati kako bi ustanovili razlog vraćanja i ugovorili ponovno slanje.

Vašu porudžbinu možete platiti pouzećem, uplatnicom ili platnom karticom.

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje u gotovini prilikom preuzimanja pošiljke.

Plaćanje uplatnicom podrazumeva da nakon potvrde porudžbine izvršite uplatu iznosa iz Vaše porudžbenice zajedno sa troškom dostave. Plaćanje vršite popunjavanjem uplatnice u pošti ili banci, ili putem Vašeg e-banking naloga. Svi detalji vezani za plaćanje biće automatski postati na Vaš email.

Ukoliko posedujete Visa, MasterCard, Maestro, American Express ili Dina platnu karticu možete platiti porudžbinu online. Nakon što popunite formu za poručivanje bićete automatski preusmereni na sajt WSPay-a, a na kom vršite unos podataka sa platne kartice.

Nakon što unesete sve potrebne informacije o svojoj platnoj kartici  kliknete na PLATI. Nakon toga će biti prikazan rezultat transakcije, a Vama će na e-mail adresu biti dostavljena potvrda o kupovini.
Ukoliko je za Vašu platnu karticu omogućeno plaćanje na rate, nakon unosa broja platne kartice, ponudiće Vam se na odabir broj rata s kojim možete izvršiti plaćanje.

Ako je sve u redu sa transakcijom bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno izvršeno. Ukoliko je postojao neki problem sa transakcijom bićete vraćeni na sajt sa obaveštenjem o neuspelom plaćanju, nakon čega možete pokušati ponovo ili izabrati drugi način plaćanja. Svi podaci su zaštićeni i vidljivi.


Cenovnik isporuke:

Za naručenu robu čija je vrednost niža od 5.000 dinara, cena dostave je 275,00 dinara.


Za sve pošiljke čija vrednost prelazi 5.000 dinara, dostava robe je besplatna. Isporuka robe vrši se preko kurirske službe Aks.

On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close