Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.

RUSTIK 172 LUSTER GREDA 8*E27 1.3MET FM

707,30 КМ
S PDV-om
: 201364
KOLIČINA:

Review:

Podaci

Artikal
Luster
Nazivni napon
200-240 V AC
Tip grla
E 27
Broj grla
8
Boja artikla
drvo natur
Materijal
drvo/metal
Dimenzije
Dužina - 130cm, Presek grede - 9,5x11,5 cm
Dužina kabla
Najduži kabl - 79cm
Način / tip montaže
na plafon

Masivni i upečatjivi rustični model luster grede sa 8 sijaličnih grla tip E27 identičnog rustičnog izgleda. Greda je izrađena od punog drveta, svijetle boje, sa mat lakiranim premazom. Greda visi na dva lanca čija se dužina može lako podešavati. Svih osam sijaličnih grla su na dugačkim kablovima, pa se obmotavanjem oko grede lako može podesiti visina svakog grla pojedinačno i na taj način dobiti izgled prema želji. Kablovi su pleteni, crne boje tako da se rustičan izgled ogleda u svakom detalju.
Maksimalna dužina lanca je 80cm, a najduži kabl je dužine 166 cm.

Odličan model koji će se savršeno uklopiti u enterijer u kojem preovladavaju prirodni materijali - drvo i kamen. Posebna atmosfera se postiže upotrebom Edison ili Filament sijalica.

Na slici su sijalice model Edison ST64.
Sijalice nisu uključene uz proizvod i kupuju se posebno. 

Cenovnik dostave:

Poštanski troškovi - 9,00 konvertibilnih maraka (sa uračunatim PDV-om) Za sve pošiljke veće vrednosti od 100,00 konvertibilnih maraka dostava je besplatna.

No customer reviews for the moment.

On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close