Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.

MAGNETIC REFLEKTOR LED5-10W 3000K 24° 48V DC BAKAR

125,60 КМ
S PDV-om

Magnetic šinski reflektor 10w na 3000K.

Magnetic ugradna šinska rasvjeta iz nove serije MAGNETIC predstavlja NOVI sistem magnetnog povezivanja sa šinom. Rasvjetna tijela se postave na željeno mesto, pritisnu na šinu i već su spremna za rad. Magnetni sistem šinske rasvjete je idealan za sve prostore, a pogotovo za one koji zahtevaju čestu promjenu količine i poziciju svjetlosti, što Vam  MAGNETIC sistem dozvoljava da svaka ta promjena bude savršeno odrađena sa samo par klikova i bez upotrebe dodatnog alata. Savršeno rješenje koje je odlično i za projektnu rasvjetu, a isto tako i u privatnim rezidencijama. 

Mogućnost dimovanja:

» preko telefona (APP) ili preko daljinske kontrole «     

KOLIČINA:

Review:

Podaci

Nazivni napon
DC48V
Nazivna snaga
10W
Temperatura boje svjetlosti
3000 K
Dimabilnost
Da
Boja artikla
Mesing
Materijal
Aluminijum
Dimenzije
Ø200x45mm
Način / tip montaže
Na šinu
Ugao rasipanja svetlosti
24°

Magnetic ugradna šinska rasvjeta iz nove serije MAGNETIC predstavlja NOVI sistem magnetnog povezivanja sa šinom. Rasvjetna tijela se postave na željeno mjesto, pritisnu na šinu i već su spremna za rad. Magnetni sistem šinske rasvjete je idealan za sve prostore, a pogotovo za one koji zahtjevaju čestu promjenu količine i poziciju svjetlosti, što Vam  MAGNETIC sistem dozvoljava da svaka ta promena bude savršeno odrađena sa samo par klikova i bez upotrebe dodatnog alata. Savršeno rješenje koje je odlično i za projektnu rasvjetu, a isto tako i u privatnim rezidencijama. 

Mogućnost dimovanja:

» preko telefona (APP) ili preko daljinske kontrole «

Cenovnik dostave:

Poštanski troškovi - 9,00 konvertibilnih maraka (sa uračunatim PDV-om) Za sve pošiljke veće vrednosti od 100,00 konvertibilnih maraka dostava je besplatna.

No customer reviews for the moment.

On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close