Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.

MAGNETIC 642 INSTALACIONI SET

7,30 КМ
S PDV-om

Instalacioni set za Magnetic sistem šinske rasvjete. Magnetic ugradna šinska rasvjeta iz nove serije MAGNETIC predstavlja NOVI sistem magnetnog povezivanja sa šinom. Rasvjetna ijtela se postave na željeno mesto, pritisnu na šinu i već su spremna za rad. Magnetni sistem šinske rasvjete je idealan za sve prostore, a pogotovo za one koji zahtjevaju čestu promjenu količine i poziciju svjetlosti, što Vam  MAGNETIC sistem dozvoljava da svaka ta promjena bude savršeno odrađena sa samo par klikova i bez upotrebe dodatnog alata. Savršeno rješenje koje je odlično i za projektnu rasvjetu, a isto tako i u privatnim rezidencijama.   

KOLIČINA:

Review:

Podaci

Boja artikla
Siva
Materijal
Metal

Instalacioni set za Magnetic sistem šinske rasvjete.Ukoliko želite da šine postavite pod nekim određenim uglom baš onako kako Vam odgovara, onda će Vam ovakav tip konektora biti neophodan. Magnetic ugradna šinska rasvjeta iz nove serije MAGNETIC predstavlja NOVI sistem magnetnog povezivanja sa šinom. Rasvjetna ijtela se postave na željeno mesto, pritisnu na šinu i već su spremna za rad. Magnetni sistem šinske rasvjete je idealan za sve prostore, a pogotovo za one koji zahtjevaju čestu promjenu količine i poziciju svjetlosti, što Vam  MAGNETIC sistem dozvoljava da svaka ta promjena bude savršeno odrađena sa samo par klikova i bez upotrebe dodatnog alata. Savršeno rješenje koje je odlično i za projektnu rasvjetu, a isto tako i u privatnim rezidencijama.   

Cenovnik dostave:

Poštanski troškovi - 9,00 konvertibilnih maraka (sa uračunatim PDV-om) Za sve pošiljke veće vrednosti od 100,00 konvertibilnih maraka dostava je besplatna.

No customer reviews for the moment.

On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close