Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.

LUNA 119 STONA LED MAGIC LAMP

125,85 КМ
S PDV-om
Zadnji artikli na skladištu
KOLIČINA:

Review:

Podaci

Nazivni napon
DC5V/600mAh
Nazivna snaga
0.04–2.5W
Temperatura boje svjetlosti
2700 K - 5000 K
Boja artikla
Mlecno bela/ sivi obod
Materijal
ABS/TP
Dimenzije
Ø 85 mm,h-202 mm
Težina (kg)
0.3
Indeks reprodukcije boje (CRI)
≥80(Ra)

*Izvlacenjem rucice,lampu mozete okaciti ili poneti
*Dodirom na taster ON/OFF palite-gasite svetiljku.Dodirom tastera od najmanjeg do najveceg pojacavate svetlost i obrnuto.
*Kada se ukljuci,svetlo ce biti bele boje,kada rotirate svetiljku za 180°,postace zuto.Kada lampu rotitate za 90° i postavite je u horizontalan polozaj,polovina ce biti u beloj a druga polovina u zutoj boji
*Indikator lampica (kada svetli plavo,baterija se prazni-za oko10-20 min lampa ce se iskljuciti,crveno svetlo ce se upaliti kada se lampa puni i iskljucice se kada je lampa napunjena)
*Vreme punjenja:5-6 h
*Vreme upotrebe: 4-150 h u zavisnosti od jacine svetla
*Kada se lampa nagne preko 45°,funkcija podesavanja dodirom je deaktivirana.

Stona-prenosna LED lampa modernog dizajna sa ravnomernim osvetljenjem.Poseduje gravitacioni senzor koji omogucuje menjanje boje svetla rotaciom lampe.Visestruka i jednostavna primena.

Cenovnik dostave:

Poštanski troškovi - 9,00 konvertibilnih maraka (sa uračunatim PDV-om) Za sve pošiljke veće vrednosti od 100,00 konvertibilnih maraka dostava je besplatna.

No customer reviews for the moment.

On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close