Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.

LED REF ŠINSKI 338201-3 30W 4000K BIJELI

185,70 КМ
S PDV-om
Nema dovoljno proizvoda na zalihi
: 50.0032
KOLIČINA:


Print
Review:

Podaci

Artikal
šinski reflektor
Nazivni napon
220-240 V AC
Nazivna snaga
30 W
Temperatura boje svjetlosti
4000 K
Svjetlosni fluks
3000 lm
Dimabilnost
Ne
Boja artikla
Bijela
Materijal
Aluminijum
Dimenzije
Ø 95 mm, h-120 mm
Način / tip montaže
na šinu (tzv. trofazna-trostepena monofazna,4 žice)
Ugao rasipanja svetlosti
36°
Indeks reprodukcije boje (CRI)
≥90(Ra)
Faktor snage (pf)
0.9
Prosječan radni vijek
veći od 30 000 h
Energetska efikasnost
A++
Stepen električne zaštite
Klasa I
IP zaštita
IP 20
Lako prilagodljiva i uvek popularna šinska rasvjeta obezbjediće Vam dovoljno svjetla u svakoj prostoriji. Šinska rasvjeta svoju primjenu podjednako nalazi u domaćinstvima i privatnim rezidencijama, a i u poslovnim prostorima različite namjene.
Ovaj model šinskog reflektora, zahvaljujući svom jedinstvenom i svedenom dizajnu, lako se uklapa u najrazličitija okruženja i podjednako je upotrebljiv, kako u životnom, tako i u poslovnom okruženju. Zbog svoje snage najčešće se primjenjuje u maloprodajama i veleprodajama modne industrije i sportske opreme, prehrambenim supermarketima, expo centrima. Zbog izuzetnog kvaliteta reprodukcije boje ovaj reflektor garantuje postojanost i punoću izloženih artikala u prodajnim i izložbenim prostorima, trgovačkim centrima. Montira se na tzv. TROFAZNU (trostepena monofazna) šinu.
Adapter 4 žice!

Cenovnik dostave:

Poštanski troškovi - 9,00 konvertibilnih maraka (sa uračunatim PDV-om) Za sve pošiljke veće vrednosti od 100,00 konvertibilnih maraka dostava je besplatna.

No customer reviews for the moment.

On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close