Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.

LED TRAKA COB-480-4000K 24V IP44 (5MET, 12W/MET,8MM)

73,25 КМ
S PDV-om
: 150273
KOLIČINA:

Review:

Podaci

Artikal
LED traka
Nazivni napon
24 V DC
Nazivna snaga
12 W
Temperatura boje svjetlosti
4000 K
Boja svjetla
NW ( prirodno bela-neutralna )
Izvor svjetlosti
COB LED
Dimabilnost
Da
Materijal
flex PCB
Dužina
5 metara
Širina
8 mm
Broj dioda
120 / metar
Ugao rasipanja svetlosti
120°
Indeks reprodukcije boje (CRI)
≥80(Ra)
Temperatura okruženja (ºC)
-20 °C do +60 °C
Prosječan radni vijek
35 000 h na 25° C
Energetska efikasnost
A+
Stepen električne zaštite
Klasa III
IP zaštita
IP 44
Osnovno pakovanje
1 kom ( 5met/kotur )

LED traka se neprekidnim nizim svjetla po čitavoj dužini trake sa prirodno bijelom bojom svjetla.

* LED trake su tip osvjetljenja koji se koristi kako u enterijeru tako i u eksterijeru.
Montaža trake je krajnje jednostavna jer se na poleđini trake nalazi ljepljiva traka sa jakim ljepljivim svojstvom. LED traku treba postavljati isključivo na ravnim površinama, koje prije ljepljenja treba dobro očistiti od masnoće i prljavštine. LED traka se siječe običnim makazama na obilježenim mjestima i svodi se na dužinu koja nam odgovara. Pored trake se koristi LED napajanje koje se stavlja na sam kraj trake, na označena bakarna polja, preko kojeg se uključuje u struju. Dodatni efekti se mogu postići upotrebom dimera i kontrolera.
* Umjesto direktnog ljepljenja trake, preporučuje se upotreba aluminijumskog profila u koje se postavljaju LED trake. Aluminijumski profili pružaju zaštitu i održavaju životni vijek trake (postiže se bolje odvođenje toplote-hlađenje), a ujedno služe kao difuzeri dajući meku i glatku svjetlost.
* LED trake imaju vrlo široku primjenu (služe za osvjetljavanje javnih površina, šetališta, zgrada, galerija, bina, restorana, trgovinskih objekata...)

U domaćinstvima daju fino i indirektno osvjetljenje i postavljaju se u svim prostorijama u stanu ili kući (za osvjetljavanje garderobera, isticanje zidnih polica, postavljaju se u nišu zida, u okviru spuštenih plafona, u kupatilima, kuhinjama...)

Cenovnik dostave:

Poštanski troškovi - 9,00 konvertibilnih maraka (sa uračunatim PDV-om) Za sve pošiljke veće vrednosti od 100,00 konvertibilnih maraka dostava je besplatna.

No customer reviews for the moment.

On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close