Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.

LED TRAKA KU-2835AD-120D-W IP20 S5mm 5m 9 6W/m

61,07 КМ
S PDV-om
: 40.0163
KOLIČINA:

Review:

Podaci

Artikal
LED traka
Model / tip
2835-120
Nazivni napon
12 V DC
Nazivna snaga
9.6 W / met
Temperatura boje svetlosti
6000-6500 K
Boja svetla
CW ( hladno bela )
Svetlosni fluks
600 lm / met
Izvor svetlosti
LED SMD 2835 ( 120 pcs/met )
Dimabilnost
Da
Materijal
flex PCB
Dužina
5 metara
Širina
5 mm
Broj dioda
120 / metar
Ugao rasipanja svetlosti
120°
Indeks reprodukcije boje (CRI)
≥80(Ra)
Temperatura okruženja (ºC)
-20 °C do +50 °C
Prosečan radni vek
35 000 h na 25° C
Energetska efikasnost
A+
Stepen električne zaštite
Klasa III
IP zaštita
IP 33
Osnovno pakovanje
1 kom ( 5met/kotur )

*LED trake su tip osvetljenja koji se koristi kako u enterijeru tako i u eksterijeru.
*Vrlo lako i jednostavno se montiraju. Na poleđini trake se nalazi lepljiva traka sa jakim lepljivim svojstvom i upotrebljava se isključivo na ravnim površinama, koje pre lepljenja treba dobro očistiti od masnoće i prljavštine. LED traka se seče običnim makazama na obeleženim mestima i svodi se na dužinu koja nam odgovara. Pored trake se koristi LED napajnje koje se stavlja na sam kraj trake, na označena bakarna polja, preko kojeg se uključuje u struju. Dodatni efekti se mogu postići upotrebom dimera i kontolera.
*Umesto direktnog lepljenja trake, preporučuje se upotreba aluminijumskog profila u koje se postavljaju LED trake. Aluminijumski profili pružaju zaštitu i održavaju životni vek trake (postiže se bolje odvođenje toplote-hlađenje) a ujedno služe kao difuzeri dajući meku i glatku svetlost.
*Široka primena (služe za osvetljavanje javnih površina, šetalista, zgrada, galerija, bina, restorana, trgovinskih objekata...) U domaćinstvima daju fino i indirektno osvetljenje i postavljaju se u svim prostorijama u stanu ili kući (za osvetljavanje garderobera,i sticanje zidnih polica, postavljaju se u nišu zida, u okviru spuštenih plafona, u kupatilima, kuhinjama...)

Cenovnik dostave:

Poštanski troškovi - 9,00 konvertibilnih maraka (sa uračunatim PDV-om) Za sve pošiljke veće vrednosti od 100,00 konvertibilnih maraka dostava je besplatna.

No customer reviews for the moment.

On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close