Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.

LED TRAKA KU-5050-30D RGB MAGIC

80,45 КМ
S PDV-om
: 40.0425
KOLIČINA:

Review:

Podaci

Artikal
LED traka
Model / tip
5050-30
Nazivni napon
12 V DC
Nazivna snaga
7.2 W / met
Temperatura boje svetlosti
RGB (3 u 1)
Boja svetla
RGB
Izvor svetlosti
LED SMD 5050 ( 30 pcs/met )
Dimabilnost
Da
Materijal
flex PCB
Dužina
5 metara
Širina
10 mm
Broj dioda
30 / metar
Ugao rasipanja svetlosti
120°
Indeks reprodukcije boje (CRI)
≥80(Ra)
Temperatura okruženja (ºC)
-20 °C do +50 °C
Prosečan radni vek
35 000 h na 25° C
Energetska efikasnost
A+
Stepen električne zaštite
Klasa III
IP zaštita
IP 20
Osnovno pakovanje
1 kom ( 5met/kotur )

LED traka RGB MAGIC uz odgovarajuću kontrolu menja modove i efekte, idealna je za isticanje već postojeće reklame, dekoraciju izloga, kafića, klubova, uopšteno svega što je potrebno da privuče pažnju. Uz stručnu i odgovarajuću montažu i opremu pruža i mogućnost ispisivanja teksta kao i reprodukciju različitih efekata. 3 diode u nizu čine jedan PIXEL. PRATEĆA OPREMA: LED KONTROLOR SUN-HC05 (40.0274)

*LED trake su tip osvetljenja koji se koristi kako u enterijeru tako i u eksterijeru.
*Vrlo lako i jednostavno se montiraju. Na poleđini trake se nalazi lepljiva traka sa jakim lepljivim svojstvom i upotrebljava se isključivo na ravnim površinama, koje pre lepljenja treba dobro očistiti od masnoće i prljavštine. LED traka se seče običnim makazama na obeleženim mestima i svodi se na dužinu koja nam odgovara. Pored trake se koristi LED napajnje koje se stavlja na sam kraj trake, na označena bakarna polja, preko kojeg se uključuje u struju. Dodatni efekti se mogu postići upotrebom dimera i kontolera.
*Umesto direktnog lepljenja trake, preporučuje se upotreba aluminijumskog profila u koje se postavljaju LED trake. Aluminijumski profili pružaju zaštitu i održavaju životni vek trake (postiže se bolje odvođenje toplote-hlađenje) a ujedno služe kao difuzeri dajući meku i glatku svetlost.
*Široka primena (služe za osvetljavanje javnih površina, šetalista, zgrada, galerija, bina, restorana, trgovinskih objekata...) U domaćinstvima daju fino i indirektno osvetljenje i postavljaju se u svim prostorijama u stanu ili kući (za osvetljavanje garderobera,i sticanje zidnih polica, postavljaju se u nišu zida, u okviru spuštenih plafona, u kupatilima, kuhinjama...)

Cenovnik dostave:

Poštanski troškovi - 9,00 konvertibilnih maraka (sa uračunatim PDV-om) Za sve pošiljke veće vrednosti od 100,00 konvertibilnih maraka dostava je besplatna.

No customer reviews for the moment.

On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close