Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.

RAZVODNIK TROFAZNO MONOFAZNI VERTIKALNI 3X16A TE0228

24,90 КМ
S PDV-om
KOLIČINA:

Review:

Podaci

Artikal
razvodnik trofazno - monofazni
Model / tip
beli TE 0228
Nazivni napon
250 V AC
Nazivna snaga
16A
Boja artikla
Bijela
Materijal
PC
Temperatura okruženja (ºC)
-5 °C do +40 °C
Stepen električne zaštite
Klasa II
IP zaštita
IP 20

UKUPNA SNAGA SVIH POTROŠAČA POVEZANIH NA RAZVODNIK JE MAX.3500W

TROFAZNO MONOFAZNI RAZVODNIK  je proizvod koji se koristi u elektricnim instalacijama gde postoje trofazne utičnice ( industrijske instalacije , kućne instalacije, škole, bolnice ....). 

Namena proizvoda je da u prostorijama gde su instalirane tro- fazne utičnice, a postoji potreba za monofaznim napajanjem upotrebom trofazno monofaznog razvodnika, elegantno bez prepravki na električnim instalacijama se to ostvaruje. Proizvod je tako koncipiran da se sa jedne strane nalazi trofazni utikač, a sa druge strane su tri monofazna utična mesta pri čemu je svaka utičnica povezana na posebnu fazu. Ovo rešenje nudi mogućnost maksimalnog iskorišćenja postojeće fiksne instalacije. Svako monofazno utično mesto nudi mogućnost povezivanja potrošača cija struja ne prelazi 16A ili 3500W. 

Cenovnik dostave:

Poštanski troškovi - 9,00 konvertibilnih maraka (sa uračunatim PDV-om) Za sve pošiljke veće vrednosti od 100,00 konvertibilnih maraka dostava je besplatna.

No customer reviews for the moment.

On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close