Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.

SIJALICA INFRA RED E-27 250W

19,75 КМ
S PDV-om
Nema dovoljno proizvoda na zalihi
: 05.8004
KOLIČINA:


Print
Review:

Podaci

Artikal
Sijalica
Model / tip
INFRA RED R125
Nazivni napon
220-240 V AC
Tip grla
E 27
Nazivna snaga
250W
Materijal
Metal/staklo
Ugao rasipanja svetlosti
360°
Prosječan radni vijek
2.000 h na 25° C
Broj uključenja / isključenja
500
Energetska efikasnost
E
Stepen električne zaštite
Klasa II
IP zaštita
IP 20
Osnovno pakovanje
1 kom

Reflektorska inkadescentna sijalica sa balonom od duvanog stakla R125(precnik 125mm). Opcioni čvrst stakleni balon velike mehaničke čvrstoće i otpornosti na nagle temperaturne promene(pri promeni atmosferskih uslova). Opciono crveno obojena sijalica u cilju smanjenja vidljivog isijavanja i bljestanja do 75% u situacijama gde nije potrebna vidljiva svetlost.

Primena: Veterinarske stanice,zooloski vrtovi,prodavnice kucnih ljubimaca,saloni lepote.
              Industrijsko  grejanje:susenje,pecenje,karbonacija,topljenje.
              Za licnu negu,susenje kose, u solarijumima.
              Opšte zagrevanje zračenjem,na primer izloga sa vrućom hranom kupatila, aspiratora,prostorija.

Primenu nalazi  u kozmetičkim tretmanima nege kože lica i tela, kako bi se otvorile pore na koži i omogućilo apsorbovanje preparata. Toplotno dejstvo lampe ima blagotvorno i umirujuće dejstvo na nerve i mišiće. Sijalica i do 90% svoje energije pretvara u toplotu i omogućava usmeravanje toplote tamo gde je to neophodno. Infracrvena sijalica emituje infracrvenu svetlost koja prodire duboko ispod površine kože i na tretiranom delu efikasno zagreva tkiva, ubrzava cirkulaciju i poboljšava metabolizam.Toplotno dejstvo lampe ima blagotvorno i umirujuće dejstvo na nerve i mišiće.

Ne ostavljajte sijalicu uključenu bez nadzora, pogotovo ako su prisutna i deca. - Lako zapaljive objekte kao što su tekstil, naočare ili češljeve držite dalje od infracrvene lampe. - Infracrvena lampa mora biti minimum 80 cm udaljena od zapaljivih objekata (zavese, naočara i dr predmeta). - Ne koristite sijalicu ako nije potpuno suva. - Nikad ne upotrebljavajte sijalicu napolju ili u vlažnim prostorijama. - Nemojte je koristiti u blizini kade, tuša ili lavaboa napunjenog vodom i ne dodirujte vlažnim rukama. - Zaštitite je od vlage. - Nemojte je uranjati u vodu ili druge tečnosti. - Nikad je ne dodirujte ako je upala u vodu, već je odmah isključite iz struje. - Utikač i / ili lampu možete da dodirujete samo ako su vam ruke suve. - Nikada je nemojte pokrivati dok se ne ohladi.

 Obavezno je zaštitite od pada i udara jer pri udarcu lako puca zbog visoke temperature koju emituje.

Cenovnik dostave:

Poštanski troškovi - 9,00 konvertibilnih maraka (sa uračunatim PDV-om) Za sve pošiljke veće vrednosti od 100,00 konvertibilnih maraka dostava je besplatna.

No customer reviews for the moment.

On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close